Prajitura cu fructe si cacao-post

de nadina73 in Dulciuri, 11 Iun 2010 | 20769 vizualizari

 

o prajitura de post foarte buna si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina alba
  • 5oo ml apa minerala
  • 250 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 500 g zahar
  • esenta de rom 1 sticluta
  • 2 mere
  • 2 pere
  • 2 banane
  • 2 linguri de cacao
  • zahar pudra pt decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fructe si cacao-post:

Se amesteca bine faina,zaharul,uleiul ,praful de copt si apa minerala se mixeaza bine cu robotul.

Se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata ,se ia putin din compozitie si se amesteca cu 2 linguri de cacao,care apoi se pune din loc in loc peste compozitia alba si se trage cu cutitul prin ea.

Merele,perele se curata de coaja si se taie cubulete

la fel si banana .

Fructele taiate cubulete si amestecate bine cu putin rom se pun peste blat.

Se pune tava la cuptor pentru 45-50 minute

Dupa ce prajitura s-a rumenit frumos se scoate tava si se lasa la racit apoi se pudreaza din belsug cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe si cacao-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

nadina73 1

15.06.2010, 18:12

cu tot dragu

mariac 1

15.06.2010, 23:11

cocorico 1

01.12.2017, 18:52

O reteta simpla,rapida pot zice si cred foarte gustoasa.mmmmmmm imi lasa gura apa.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura in trei culori