Prajitura cu fulgi de cocos si glazura de cappuccino

de _Alina_ in Prajituri, 4 Dec 2012 | 2337 vizualizari

 

Una dintre prietenele mele a venit in vizita, si cum am fost extrem de ocupata si de intinsa in acea zi nu apucasem sa fac desertul. In cosecinta l-am facut cand a ajuns ea. Nu va spun cum in toata casa se imprastiase mirosul prajiturii, iar noi verificam cuptorul din 5 in 5 min :)) ...

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 2 albusuri
  • 100 g fulgi de cocos
  • 1/2 cana zahar tos
  • 1/2 cana faina de grau
  • Glazura:
  • 2 plicuri cappucino
  • 2 lgt apa calduta
  • ...........
  • 3 migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fulgi de cocos si glazura de cappuccino:

1. Batem albusurile spuma cu zaharul tos pana cand acesta se dizolva. Incorporam nuca de cocos si faina cernuta putin cate putin in albusuri, cu ajutorul unei spatule.


2. Punem compozitia intr-o tava conica (19 cm ) tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit la 190°C pana cand se rumeneste si trece testul scobitorii (la mine a durat 45 min).


3. Apa o amestecam cu cappucino. Punem glazura deasupra prajiturii si ornam cu migdale. That's all!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fulgi de cocos si glazura de cappuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

04.12.2012, 15:12

Desigur!

Lau 1

04.12.2012, 20:52

fain arata

Sim0na 1

04.12.2012, 22:03

Foarte bine arata!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu ciocolata alba si nuca de cocos