Prajitura cu fulgi de cocos si glazura de cappuccino

de _Alina_ in Prajituri, 4 Dec 2012 | 2018 vizualizari

 

Una dintre prietenele mele a venit in vizita, si cum am fost extrem de ocupata si de intinsa in acea zi nu apucasem sa fac desertul. In cosecinta l-am facut cand a ajuns ea. Nu va spun cum in toata casa se imprastiase mirosul prajiturii, iar noi verificam cuptorul din 5 in 5 min :)) ...

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 2 albusuri
  • 100 g fulgi de cocos
  • 1/2 cana zahar tos
  • 1/2 cana faina de grau
  • Glazura:
  • 2 plicuri cappucino
  • 2 lgt apa calduta
  • ...........
  • 3 migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fulgi de cocos si glazura de cappuccino:

1. Batem albusurile spuma cu zaharul tos pana cand acesta se dizolva. Incorporam nuca de cocos si faina cernuta putin cate putin in albusuri, cu ajutorul unei spatule.


2. Punem compozitia intr-o tava conica (19 cm ) tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit la 190°C pana cand se rumeneste si trece testul scobitorii (la mine a durat 45 min).


3. Apa o amestecam cu cappucino. Punem glazura deasupra prajiturii si ornam cu migdale. That's all!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fulgi de cocos si glazura de cappuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

04.12.2012, 15:12

Desigur!

Lau 1

04.12.2012, 20:52

fain arata

Sim0na 1

04.12.2012, 22:03

Foarte bine arata!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!