Prajitura cu gem de mere si biscuiti

de Sorinnaa in Prajituri, 18 Oct 2013 | 2640 vizualizari

 

Blatul se poate face din mai multe retete de pandispan

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 200 g zahar
  • 250-300 g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 500 g biscuiti obisnuiti
  • un praf de sare
  • un borcan gem de mere
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem de mere si biscuiti:

Se zdrobesc biscuti si se asaza pe fundul tavi, se pune gemul de mere peste biscuiti.


Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cu zaharul pana raman lipite de fundul vasului.


Galbenusurile se amesteca cu uleiul, se pune cate o lingura, se incorporeaza in albusuri si se amesteca bine. Praful de copt se amesteca cu faina si se incorporeaza in compozitie ( se face compozitia ca de pandispan).


Se toarna peste biscuiti si gem si se da la cuptor pana devine aurie.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem de mere si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

18.10.2013, 23:28

Andreea Caroline 1

19.10.2013, 09:52

Rocsi 1

19.10.2013, 22:09

Buna prajiturica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de vara