Prajitura cu iaurt si nuca

de Bunica in Prajituri, 3 Noi 2012 | 2386 vizualizari

 

Mireluta mi-a adus aminte de prajitura cu iaurt.O faceam foarte des cand Gusti era mic.Cu nuca,rahat,cacao,visine,in tava , in forma de chec sau briose.A fost si a ramas cea mai usoara prajitura pentru mine.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 20 linguri zahar
  • 14 linguri ulei
  • 1 pahar cu iaurt de 350g.
  • 200g.nuci macinate
  • 400g.faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si nuca:

Toate ingredientele se pun intr-un vas cu peretii inalti si se mixeaza pana se omogenizeaza. O tava de dimensini30/40cm.se tapeteaza cu hartie de copt.


Toata compozitia se toarna in tava si se da la cuptor. Cand se rumeneste ,se face testul cu sobitoarea pentru a ne convinge ca este coapta.


Se taie rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mamaieelena 1

04.11.2012, 23:28

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 11:00

ionela2682 1

21.11.2012, 11:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu vanilie si mousse de capsuni