Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ador visinele atat proaspete cat si din compot iar in combinatie cu ciocolata alba...vedeti si voi ce a iesit.
Glazura
-batem bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat
-adaugam ,amestecand dupa fiecare, iaurtul si uleiul
-praful de copt il adaugam in faina si incorpaoram in aluatul de mai sus
-scoatem samburii visinelor si le incorporam uniform in aluat
-turnam in forma unsa cu ulei si tapetata cu faina
-coacem pana trece testul scobitorii
-scoatem din tava si lasam sa se raceasca
-topim ciocolata alba cu putin ulei sau unt,turnam uniform peste prajitura rece.
pofta buna
1
se poate prepara cu orice fruct doriti,nuci sau alune
2
se poate adauga obtional cacao ,in acest caz scadem din cantitatea de faina
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult