Prajitura cu mere

de corina241 in Prajituri, 2 Noi 2010 | 27866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • Umplutura de mere:
  • 1 kg si 1/2 mere
  • 2linguri zahar
  • 1lingurita scortisoara
  • 1 kg si 1/2 mere

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

Umplutura: Merele si zaharul se calesc pana se evapora tot sucul lasat,apoi se adauga scortisoara.

Blatul: Albusurile le batem spuma tare intr-un bol,apoi adaugam zaharul si continuam pana se topesc toate cristalele.

Galbenusurile le amestecam cu uleiul intr-un castron separat si apoi le adaugam peste albusuri.Ultima data turnam faina in ploaie .

Jumatate din compozitia obtinuta o turnam intr-o tava(24/32) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 20 minute.Incercam pandispanul cu o scobitoare si cand trece testul intindem merele si apoi raturnam si restul de compozitie.Dam la cuptor pentru alte 20 minute.

O pudram cu zahar si taiem cand s-a racit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

divainbucatarie 1

03.11.2010, 15:30

imi place f mult aceasta prajitura. multumesc pentru idee, voi face si eu zilele acestea.

ionela2682 1

03.11.2010, 17:16

ionix 1

03.11.2010, 19:47

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarte vergeoise