Prajitura cu mere

de corina241 in Prajituri, 2 Noi 2010 | 13947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • Umplutura de mere:
  • 1 kg si 1/2 mere
  • 2linguri zahar
  • 1lingurita scortisoara
  • 1 kg si 1/2 mere

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

Umplutura: Merele si zaharul se calesc pana se evapora tot sucul lasat,apoi se adauga scortisoara.


Blatul: Albusurile le batem spuma tare intr-un bol,apoi adaugam zaharul si continuam pana se topesc toate cristalele.


Galbenusurile le amestecam cu uleiul intr-un castron separat si apoi le adaugam peste albusuri.Ultima data turnam faina in ploaie .


Jumatate din compozitia obtinuta o turnam intr-o tava(24/32) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 20 minute.Incercam pandispanul cu o scobitoare si cand trece testul intindem merele si apoi raturnam si restul de compozitie.Dam la cuptor pentru alte 20 minute.


O pudram cu zahar si taiem cand s-a racit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

divainbucatarie 1

03.11.2010, 15:30

imi place f mult aceasta prajitura. multumesc pentru idee, voi face si eu zilele acestea.

ionela2682 1

03.11.2010, 17:16

ionix 1

03.11.2010, 19:47

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere - de post