Prajitura cu mere

de corina241 in Prajituri, 2 Noi 2010 | 13229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • Umplutura de mere:
  • 1 kg si 1/2 mere
  • 2linguri zahar
  • 1lingurita scortisoara
  • 1 kg si 1/2 mere

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

Umplutura: Merele si zaharul se calesc pana se evapora tot sucul lasat,apoi se adauga scortisoara.


Blatul: Albusurile le batem spuma tare intr-un bol,apoi adaugam zaharul si continuam pana se topesc toate cristalele.


Galbenusurile le amestecam cu uleiul intr-un castron separat si apoi le adaugam peste albusuri.Ultima data turnam faina in ploaie .


Jumatate din compozitia obtinuta o turnam intr-o tava(24/32) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 20 minute.Incercam pandispanul cu o scobitoare si cand trece testul intindem merele si apoi raturnam si restul de compozitie.Dam la cuptor pentru alte 20 minute.


O pudram cu zahar si taiem cand s-a racit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

divainbucatarie 1

03.11.2010, 15:30

imi place f mult aceasta prajitura. multumesc pentru idee, voi face si eu zilele acestea.

ionela2682 1

03.11.2010, 17:16

ionix 1

03.11.2010, 19:47

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si bezea