Briose din albusuri cu nuca de cocos

de Valyvalentyna in Prajituri, 20 Iun 2014 | 1085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 albusuri,
  • 8 linguri zahar,
  • 7-8 linguri de faina,
  • 1 esenta vanilie,
  • 5 linguri de ulei,
  • 1 zahar vanilat,
  • 1 praf de copt
  • . Pt. Umplutura:
  • 1 albus de ou,
  • 4 linguri de zahar,
  • 50 gr nuca de cocos,
  • 3 linguri de lapte.
  • Zahar pudra pt. pudrat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din albusuri cu nuca de cocos:

Se bat spuma albusurile cu un praf de sare apoi adaugam zaharul si mixam pina devine o spuma lucioasa, in continuare adaugam pe rind uleiul, zaharul vanilat, esenta de vanilie si faina amestecata cu praful de copt si putin cite putin incorporam in compozita de albusuri amestecind usor de jos in sus. Intr-un bol adaugam albusul, nuca de cocos si zaharul, laptele omogenizam bine. Ungem formele de briose cu ulei adaugam o lingura din compozitie si una de umplutura apoi mai punem una tot de compozitie {cit sa acoperim umplutura}. Bagam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt 25 de min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din albusuri cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Valyvalentyna 1

20.06.2014, 10:46

Va multumesc

Valyvalentyna 1

20.06.2014, 10:50

Cu mare drag Andreea

Rocsi 1

20.06.2014, 21:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose din albusuri, cu alune,cacao,merisoare si stafide