Briose din albusuri

de adry88 in Dulciuri, 6 Noi 2013 | 3257 vizualizari

 

Mersi Ancuta pentru reteta,

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 4 lingur iulei
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • marmelada
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din albusuri:

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul si devine o spuma lucioasa,


Adaugam uleiul in fir subtire ca la maioneza,adaugam faina amestecata cu praful de copt,esenta si amestecam cu o paleta pana se omogenizeaza,


In tava de briose adaugam hartiutele si cu o lingura punem compozitie,o lingurita marmelada si deasupra iara compozitie,


Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumesc frumso si trece testul cu scobitoarea,


Cand se racesc se pudreaza cu zahar pudra,sau le glazuram cu ciocolata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

anca_rm 1

07.11.2013, 14:46

adry88 1

07.11.2013, 20:51

gaby_gabytza 1

15.11.2013, 18:47

super idea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Briose din albusuri, cu alune,cacao,merisoare si stafide