Prajitura cu mere

de mirela0911 in Prajituri, 18 Oct 2011 | 2162 vizualizari

 

Sursa este Click!PB.

 

INGREDIENTE

  • 3 cani mere taiate cubulete
  • Pt. aluat:
  • 1 cana faina
  • 1/4 lgt. sare
  • 1/2 lgt. scortisoara
  • 1/4 cana zahar
  • 1/3 cana unt
  • 1/4 cana smantana
  • Pt. umplutura:
  • 1/2 cana smantana
  • 3 galbenusuri
  • 1 lgt. esenta vanilie
  • 1 cana zahar
  • 1/2 lgt. sare
  • 1/4 cana faina
  • 1 lgt. scortisoara
  • frisca pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat cu untul taiat bucatele. Se framanta un aluat elastic dupa care se acopera cu folie de plastic si se da la frigider pentru o ora.


Se intinde o foaie si se imbraca o forma de tort tapetata cu hartie de copt. Se pun merele si se da la cuptor pentru 20 minute.


Intre timp se amesteca ingredientele pentru umplutura in afara de scortisoara. Se scoate tava din cuptor si se toarna umplutura peste mere. Se presara deasupra scortisoara si se da din nou la cuptor pentru 45-50 minute.


Dupa ce se raceste se orneaza cu frisca si se serveste. Este delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

mirela0911 1

19.10.2011, 22:40

Mena mersi

mirela0911 1

19.10.2011, 22:41

Ruxy Medi chia a fost o bunatate

kamy 1

20.10.2011, 23:23

ce-mi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere si aluat fraged