Prajitura cu mere

de Antonia_Mindru in Prajituri, 22 Mai 2014 | 969 vizualizari

 

Am incercat ceva nou cu mere. Sper sa va placa. Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura scortisoara
  • 6 mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

Se separa galbenusurile de albusuri, iar albusurile se bat spuma cu 4 linguri de zahar. Dupa aceea se adauga galbenusurile si faina si se amesteca prin rostogolire (de jos in sus). Intr-o tava se pune hartie de copt, iar compozitia se toarna in tava, se uniformizeaza si se pune la cuptor la aproximativ 180 de grade cam 10 minute.


In timp ce aluatul e in cuptor spalam merele, le curatam si le dam pe razatoare. Le punem putin pe foc cu restul zaharului si scortisoara pana prind o culoare caramizie. Dupa aia le punem putin la racorit.


Dupa ce aluatul e gata il scoatem sa se racoreasca dupa care il taiem pe jumatate(pe latime). Merele pe punem pe o jumatate din aluat dupa care se pune deasupra cealalta jumatate.


Le taiati si le puteti presura cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Antonia_Mindru 1

23.05.2014, 23:13

Multumesc

Krystyan Trendy 1

24.05.2014, 10:36

buna prajitura

Antonia_Mindru 1

24.05.2014, 11:22

mersii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere