Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Din pacate sectiune nu am pentru ca am dus acest desert la prietenii la care am fost invitati la gratar si nu am ajuns sa mai fac poze.
Ouale le-am mixat pana cand s-a format o spuma nu foarte consistenta, apoi am adaugat treptat uleiul si zaharul brun.
Morcovii rasi i-am amestecat cu laptele batut, faina, stafide, migdale taiate grosier si scortisoara. Am amestecat apoi morcovii cu spuma de oua si praful de copt.
Am pus coca intr-o tava rotunda unsa cu putin ulei si am copt la 180 grade Celsius timp de aprox. 40-45 minute.
Crema de branza: frisca am masurat-o cu o cutiuta de miez de lapte. Am amestecat branzica, frisca si zaharul praf si am mixat pana cand am obtinut o crema fina.
Dupa ce prajitura s-a racit am pus crema de branza deasupra si am decorat cu morcovi din ciocolata.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult