Prajitura cu mult unt si capucino

de nadina73 in Prajituri, 3 Mar 2010 | 6960 vizualizari

 

foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete unt (250 g fiecare)
  • 200 g nuca prajita si taiata
  • 6 oua
  • 250 g zahar (blat)
  • 150 g zahar pudra(crema)
  • 8 linguri de apa
  • 200 faina
  • 3 vanilii
  • 6 linguri de capucinno sau cine vrea se poate inlocui cu ness·(3 linguri crema,3 linguri in blat)
  • pt decor :
  • cioacolata rasa,
  • bombonele,
  • nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mult unt si capucino:

Se topeste 1 pachet de unt in tava in care se va face prajitura,dupa ce s-a topit se pun 200 g nuca prajita si taiata bucatele mici


Se lasa deoparte si se face blatul:


6 albusuri se bat spuma cu 250 g zahar .Apa 8 linguri de amesteca cu 3 linguri de capucino si se amesteca cu albusuriele batute cu faina 200 g si cu 4 galbenusuri(2 galbenusuri raman pt crema)


Acesta compozitie de blat se toarna peste untul topit in tava cu nuca prajita.S e baga la cuptor.Untul topit care a fost in tava cu nucile se va trage in blat


Dupa ce s-a copt se lasa putin sa se racesca dupa care se rastorna si se pune crema


Crema:


Se amesteca 250 g unt cu 150 g zahar praf si cele 2 galbenusuri ramase dupa care se pune vanilia si 3 linguri de capucino.


Acesta crema se pune peste blatul racit ,iar peste crema se bun bombonele sau ciocolata rasa sau chiar nuca de cocos.Retate este pentru o tava mai mica aproximativ 20/30 nu am masurat tava mea dar oricum sa nu fie tava mare


Te lingi pe degete

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mult unt si capucino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diana_k 1

04.03.2010, 14:35

arata tare bine prajitura si interesanta faza cu untul topit in tava...

danis 1

06.04.2010, 21:37

mama mama,asta da cred ca e

mariac 1

06.04.2010, 23:59

buna buna nu gluma

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ovaz