Prajitura cu nectarine

de Andra_Constantinescu in Prajituri, 18 Iul 2015 | 1030 vizualizari

 

Am batut-o pe Merisor la cap sa-mi dea reteta unei prajituri bune din care mancasem vara trecuta la tara. Ea, avand multe retete cu branza si piersici, n-a stiut sa-mi spuna exact care e, dar am gasit-o eu pana la urma. M-am pus pe treaba, numai ca n-am mai pus si piersici, am pus doar nectarine, si am savurat-o din plin.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua;
  • 6 linguri zahar;
  • 2 plicuri zahar vanilat;
  • 4 linguri branza Fagaras (175 g);
  • 4 linguri smantana (200 g);
  • 4 linguri ulei;
  • esenta de vanilie;
  • un praf de copt;
  • sare;
  • 4 linguri gris;
  • 6 linguri faina;
  • 4 nectarine mari.
  • Dimensiune tava: 27/37 cm.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nectarine:

Se separa albusurile de galbenusuri.


Galbenusurile se amesteca cu zaharul, branza, smantana, uleiul si esenta.


Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se mixeaza apoi cu zaharul vanilat, dupa care se toarna compozitia cu galbenusuri peste ele. Se adauga grisul, faina si praful de copt si se mixeaza pana cand se omogenizeaza.


Aluatul se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.


Se spala nectarinele si se feliaza, apoi se aseaza peste aluat.


Se da tava la cuptor pana cand prajitura se rumeneste frumos.


Inainte de servire se lasa sa se raceasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Andra_Constantinescu 1

19.07.2015, 14:11

MotanLaOale 1

19.07.2015, 22:10

Aletta 1

08.12.2016, 16:57

ce praji buna, :">

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu foi cu miere de albine