Prajitura cu ness

de dany03 in Prajituri, 5 Noi 2013 | 24256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 5 galbenusuri
  • 5 albusuri
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite ness
  • CREMA
  • 200 gr.unt sau margarina
  • 150 gr. zahar pudra
  • 2 lingurite cafea ness
  • 3 galbenusuri
  • GLAZURA
  • 10 linguri zahar pudra
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita apa calduta,
  • unt cat o nuca bine incins pe foc
  • 1 lingura cocos
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ness:

Amesteci galbenusurile cu zaharul, cu nesul apoi bati spuma albusurile si le pui in compozitia de galbenusuri. Adaugi praful de copt dizolvat in putin otet, faina si amesteci usor.



Pui compozitia in tava unsa si o dai la copt.



Dupa ce se coace.o lasi sa se raceasca si o tai in doua.



Pentru crema bati spuma untul cu zahar , nessul , 3 galbenusuri si umpli blatul.



Deasupra faci o glazura din zahar, cacao, un pic de apa calda si untul incins pe foc.



Deasupra presari nuca de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ness" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Alexandra Craiovan 1

29.12.2014, 23:34

Yummmmyyy

virginica 1

30.12.2014, 04:29

Crema cu galbenusurile crude? Nu e scarboasa?

dany03 1

01.02.2015, 18:41

Galbenusul se amesteca cu untul frecat cu zahar

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata