Prajitura cu nuca de cocos si gem de visine

de adela1981 in Prajituri, 17 Iun 2012 | 2524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 50 gr unt
  • 1 lingura cacao
  • 1 praf de copt
  • 200 gr smantana 15 %
  • 50 gr nuca de cocos
  • 4 linguri pline cu faina
  • 100 gr gem de visine
  • 20 gr zahar pudra
  • unt si faina pentru tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca de cocos si gem de visine:

Mixam ouale cu zaharul, spuma, adaugam untul moale, cacao si praful de copt. Mixam bine, apoi adaugam smantana, nuca de cocos, iar spre final faina. Se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina. Se pune gem de visine cu lingurita, apoi introducem in cuptorul incalzit si coacem pana trece testul scobitorii.. Cand este gata se lasa la racit si se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca de cocos si gem de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

17.06.2012, 23:44

Delicoasa.bravo pentru toate preparatele.

Lau 1

18.06.2012, 08:09

PLACE

Bya Ralu 1

18.06.2012, 09:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cocos si bezea