Prajitura cu piscoturi si visine

de Constelatialeu in Prajituri, 3 Ian 2014 | 6174 vizualizari

 

Simplu si gustos,chiar daca aspectul e ''flendurit''cum a zis Gaby,daca nu ma insel.Uneori imi plac astea flendurite,care nu arata ca de cofetarie......E o prajitura cu ce am gasit prin perimetrul bucatariei mele.....

 

INGREDIENTE

  • 12 piscoturi
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic Creme Ole ciocolata
  • 300 g visine + 4 linguri zahar
  • sos de ciocolata
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi si visine:

Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma tare.Galbenusurile cu zaharul le mixam sa se topeasca zaharul,apoi adaugam uleiul ca la maioneza.Apoi incorporam plicul creme ole si la final adaugam albusurile ,amestecand de jos in sus cu miscari incete.


Imbracam tava cu hartie de copt-20/30 cm-asezam in tava cele 12 piscoturi,printre piscoturi punem visinele amestecate cu zaharul iar peste ele turnam compozitia de mai sus.Se da tava la cuptorul preincalzit,e gata cand trece testul scobitorii. Se scoate tava din cuptor si se rastoarna pe o tava,partea de jos va deveni partea de sus,se stropeste cu sos de ciocolata ,se lasa la racit apoi se portioneaza in asa fel incat piscotul sa fie taiat pe jumatate.

 

TIPS-URI

1

visinele le dezghetam de seara ,sa se scurga bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Geanina87 1

03.01.2014, 20:12

Aurelia 07_07 1

03.01.2014, 21:43

Super !!! La favorite cu ea

diaconta 1

05.01.2014, 20:41

Las-o flendurita,ca doar o mancam,n-o maritam )))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort festiv Orange-Chocolate

de Ela68 5

la 09:12

 Salau cu prosciutto ,rosii uscate si usturoi

ieri la 23:56

Salata de pastai in sos de maioneza cu usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 19:35

Desert marshmallows stars

de Meea 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine si iaurt