Prajitura cu piscoturi si visine

de Constelatialeu in Prajituri, 3 Ian 2014 | 9983 vizualizari

 

Simplu si gustos,chiar daca aspectul e ''flendurit''cum a zis Gaby,daca nu ma insel.Uneori imi plac astea flendurite,care nu arata ca de cofetarie......E o prajitura cu ce am gasit prin perimetrul bucatariei mele.....

 

INGREDIENTE

  • 12 piscoturi
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic Creme Ole ciocolata
  • 300 g visine + 4 linguri zahar
  • sos de ciocolata
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi si visine:

Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma tare.Galbenusurile cu zaharul le mixam sa se topeasca zaharul,apoi adaugam uleiul ca la maioneza.Apoi incorporam plicul creme ole si la final adaugam albusurile ,amestecand de jos in sus cu miscari incete.

Imbracam tava cu hartie de copt-20/30 cm-asezam in tava cele 12 piscoturi,printre piscoturi punem visinele amestecate cu zaharul iar peste ele turnam compozitia de mai sus.Se da tava la cuptorul preincalzit,e gata cand trece testul scobitorii. Se scoate tava din cuptor si se rastoarna pe o tava,partea de jos va deveni partea de sus,se stropeste cu sos de ciocolata ,se lasa la racit apoi se portioneaza in asa fel incat piscotul sa fie taiat pe jumatate.

TIPS-URI

1

visinele le dezghetam de seara ,sa se scurga bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Geanina87 1

03.01.2014, 20:12

Aurelia 07_07 1

03.01.2014, 21:43

Super !!! La favorite cu ea

diaconta 1

05.01.2014, 20:41

Las-o flendurita,ca doar o mancam,n-o maritam )))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine