Prajitura cu portocale si migdale- Philips Multicooker

de Oana in Prajituri, 3 Iul 2014 | 3316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar pudra
  • 4 linguri faina
  • coaja rasa de la o portocala
  • o portocala mare
  • 3 linguri fulgi de migdale
  • un praf de sare
  • cateva picaturi de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu portocale si migdale- Philips Multicooker:

Portocala se taie felii, indepartand pielea alba si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.


Se separa ouala, albusurile se bat spuma cu u praf de sare si cu cateva picaturi de lamaie. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pudra pana se albesc si se umfla. Se adauga faina, putin cate putin, amestecand usor cu o spatula. Se adauga apoi albusurile peste galbenusuri, amestecand usor, de sus in jos.


Se unge vasul de ma Multicooker cu putin ulei si se rastoarna amestecul de prajitura. Se aranjeaza deasupra feliile de portocala si se presara fulgii de migdale.


Se seteaza programul BAKE-->Cooking TIME 30 minute-->TEMPERATURA 180 grade--> START.


Cand programul s-a terminat, se lasa prajitura putin la racit si apoi se rastoarna pe un platou. Se pudreaza cu zahar pudra si se poate servi cu o crema de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu portocale si migdale- Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Criss 1

04.07.2014, 22:03

MotanLaOale 1

04.07.2014, 23:54

buna buna

robert_badica 1

15.07.2014, 09:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura a la Daneza