Prajitura cu prune

de madi_marin in Prajituri, 2 Sep 2010 | 3595 vizualizari

 

Am facut blatul dupa reteta prajiturii turnate cu mere a Laurei Sava

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 12 linguri cu zahar
  • 12 linguri cu faina
  • 9 linguri cu lapte
  • 9 linguri cu ulei
  • 1 pliculet praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 500 g prune
  • zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu prune:

Prunele se spala , li se scot samburii si se taie in sferturi. Se pun aranjate frumos in tava 25/35 cm tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor la foc potrivit pana se prepara aluatul.


Ouale se bat intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga pe rand, laptele, uleiul, praful de copt , faina si esenta de vanilie. Se toarna peste prunele din tava si se da la cuptor pana capata o culoare maronie. Se rastoarna,astfel prunele vor fi deasupra, si se pudreaza cu zahar vanilat dupa ce s-a racit .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

03.09.2010, 11:38

delicioase prajiturile cu prune

Corinuta 1

04.09.2010, 19:03

super! 5

madi_marin 1

04.09.2010, 19:15

corina....multumesc...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
SNIKERS