Prajitura cu prune si smantana

de stefy_a in Prajituri, 10 Aug 2016 | 652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 prune
  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 150 g smantana
  • 3 linguri ulei
  • 275 g faina
  • 1 plic praf de copt (10 g)
  • un praf de sare
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu prune si smantana:

- ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi tripleaza volumul


- se adauga apoi treptat smantana, zaharul si uleiul si se mixeaza


- faina se amesteca cu praful de copt si se adauga treptat peste compozitia de mai sus, amestecand cu o lingura cu miscari de sus in jos, pana la incorporarea totala a fainii


- compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt


- prunele se curata de samburi si se taie in 4


- se aseaza uniform peste blat



- prajitura se da la cuptorul preincalzit la 175 de grade, timp de 30-35 minute




- cand este gata se lasa la racit, se pudreaza cu zahar pudra si se taie



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu prune si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

10.08.2016, 12:42

AndrutzaP 1

10.08.2016, 13:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piersici si crema de branza