Prajitura cu struguri

de Andreea Caroline in Prajituri, 27 Noi 2012 | 2428 vizualizari

 

reteta o am de la o prietena draga Loredana :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr boabe struguri
  • 4 oua
  • 200 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 1 plic praf de copt ( sau 1 plic drojdie ptr cuptor)
  • zahar pudra
  • putina faina ptr struguri
  • scortisoare
  • coaja rasa de portocala
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu struguri:

Se bat albusurile intr-un castron pana ce devin spuma.


In alt castron se bat galbenusurile impreuna cu zaharul pana ce devin o pasta de consistenta unei maioneze.


Albusurile batute spuma se amesteca cu galbenusurile. Faina se amesteca cu praful de copt si se amesteca mai apoi cu compozitia formata din albusuri si galbenusuri. In aceasta compozitie se pun scortisoara, zaharul vanilinat si coaja de portocala. Struguri se taie in doua, se scot samburii si se dau prin faina.


Se tapeteaza tava cu hirtie de copt si se toarna compozitia. Dupa turanarea compozitiei in tava se pun si strugurii.


Se lasa la copt 30 de minute, la 170 de grade C.


Cind e gata o scoatem din cuptor si o pudram cu zahar pudra.


 

TIPS-URI

1

pentru aceasta prajitura se poate folosi orice alt tip de fruct.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Cris2711 1

27.11.2012, 23:42

ce bunatate de praji

gaby_gabytza 1

28.11.2012, 09:56

-tony- 1

29.11.2012, 14:07

eu as fi pus visine negre deasupra

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu struguri