Desert cheesecake cu cirese

de oanapl in Prajituri, 25 Apr 2017 | 800 vizualizari

 

Delicii de Paste
In curand vor aparea si ciresele. Neaparat trebuie sa incercati si acest cheesecake delicios.

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 200 g biscuiti
  • 100 g unt
  • crema:
  • 350 g branza
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 g zahar
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingura extract de vanilie
  • topping:
  • 300 g cirese fara samburi
  • 3 linguri zahar
  • 200 ml apa
  • ½ lingurita seminte de anason
  • 1 plic tort gelee Dr. Oetker rosu
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu cirese:

Sfarami biscuitii si ii amesteci cu untul topit. Intr-o tava cu peretii detasabili, asezi hartie de copt, apoi asezi biscuitii amestecati cu untul si ii presezi bine (cu ajutorul unui pahar).


Amesteci toate ingredientele pentru cheesecake si torni compozitia peste blatul de biscuiti si dai tava la cuptor, la 170 de grade C, pentru aproximativ 45-50 de minute. Dupa ce scoti tarta din cuptor, o lasi sa se raceasca o ora, apoi pregatesti toppingul.


Fructele (inghetate) le fierbi cu apa si cu zaharul pe foc mic, aproximativ 10-15 minute. Strecori fructele si le asezi peste branza, iar compotul racit il amesteci cu pliculetul de tort gelee (conform instructiunilor de pe plic) si il pui la fiert 1 minut pe foc potrivit si apoi il torni peste crema de branza.


Dai la frigider 2 ore si o poti servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

giani1974 1

27.04.2017, 12:34

kytz 1

27.04.2017, 13:06

Foarte bun , dar din păcate a avut grijă d-na Iarnă să nu avem fructe nici anul acesta (din import vor fi cu siguranță, dar nu le vor egala niciodată ale noastre) !

miki_a 1

28.04.2017, 23:35

Yammi! 🍒 🍒 🍒

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu menta