Strudel cu pere si crema

de MonaMimi in Prajituri, 10 Feb 2012 | 1440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj  (450 g)
  • 4 pere
  • 8 linguri de zahar
  • 50 g unt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf budinca de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu pere si crema:

Lasam la dezghetat foile si cand sunt inca foarte reci le asezam pe un platou mare si le taiem pe fiecare in doua. Doua dintre foi le taiem in forma de gratar.


Preparam budinca dupa instructiunile de pe plic, doar ca in loc de lapte folosim apa (apa,zahar vanilat, 3 linguri de zahar). Dupa ce este gata lasam budinca la racit.


Curatam perele si le taiem cuburi. Intr-un vas caramelizam untul cu 5 linguri de zahar, iar cand caramelul are inca o culoare deschisa punem perele si lasam pe foc pana se formeaza din nou caramelul. Amesteci intre timp si lasi sa se raceasca


Asezam in tava hartie de copt si cele 2 foi necrestate, punem budinca si perele apoi inchidem cu foile gratar. Presam marginile sa nu iasa umplutura. Dam strudelul la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos.

 

TIPS-URI

1

Inainte de a intoduce tava la cuptor asezi sub ea o oala cu apa sa fie umezeala tot timpul in cuptor(astfel creste foaia mai frumos)

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu pere si crema" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

10.02.2012, 22:04

delicios

Lau 1

13.02.2012, 15:27

buna

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 10:58

interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu zmeura