Prajitura cu struguri, bezea si ciocolata

de reisnaor_2006 in Prajituri, 18 Aug 2015 | 1462 vizualizari

 

O prajitura delicioasa pe care v-o recomand cu drag.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri nuca de cocos
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • Umplutura:
  • struguri
  • Decor:
  • ciocolata rasa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu struguri, bezea si ciocolata:

       Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma densa si lucioasa. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se toarna peste spuma de albus. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si nuca de cocos, amestecand usor cu o spatula.

       Compozitia se toarna in tava tapetat cu unt. Se pun boabele de struguri deasupra si se da la cuptor la foc mediu, pentru cca jumatate de ora, pana prajitura devine aurie deasupra.Scoatem tava din cuptor, punem bezeaua deasupra si presaram ciocolata rasa. Mai dam 5 minute la cuptor. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Putem folosi ce fructe dorim.

2

Nuca de cocos se poate inlocui cu faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu struguri, bezea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

miki_a 1

19.08.2015, 14:16

Bunaaaa!

Panacris 1

19.08.2015, 21:32

- Andreea - 1

19.08.2015, 22:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Negresa