Prajitura cu suc de portocale

de lacrimioara in Prajituri, 2 Ian 2011 | 6339 vizualizari

 

cred ca o cunoaste toata lumea aceasta prajitura mie imi place este usoara si buna

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 6 oua,
  • 4 linguri faina
  • 6 linguri zahar,
  • 2 linguri cacao,
  • 1 lingura praf de copt,
  • 90 ml ulei.

Crema1:

  • 500 grame branza vaci,
  • 200 gr zahar pudra,
  • 2 pachetele zahar vanilat,
  • 250 gr unt.

Crema 2:

  • 2 budinci vanilie,
  • 1 litru  suc portocale,
  • 3 -4 linguri zahar.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu suc de portocale:

Preparare blat:


ouale se separa se bat albuasurile spuma cu zaharul,galbenusurile spuma tare dupa care adaugam galbenusurile amestecate cu uleiul si faina amestecata cu praful de copt si cacaua se amesteca bine ,dupa care se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt cam 25 minute la 180 grade,intre timp batem untul spuma impreuna cu zaharul si vanilia adaugam branza,dupa ce s-a racit blatul punem crema de branza peste el si facem budincile,procedam la fel cum se face o budinca punem sucul la fiert ,budinca o amestecam cu 3 linguri de suc sau daca e nevoie mai mult sa o dizolvam si zaharul cand sucul incepe sa fiarba punem budinca si amestecam pana se ingroasa,o luam de pe foc si o turnam uniform peste crema de branza si gata se taie dupa cateva ore de stat la frigi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Laly 1

02.01.2011, 17:16

Tare bine arata

tanyapatap 1

02.01.2011, 17:44

vanilla 1

04.01.2011, 12:10

imi place tare mult praji asta!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema caramel si alune