Prajitura cu visine

de luminita20_2006 in Prajituri, 25 Iul 2011 | 5680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • visine
  • -6 oua
  • -6 linguri zahar
  • -6 linguri faina
  • -1 lingura cacao
  • - coaja de la o lamaie
  • -esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se separa albusul de galbenusul de albus, albusul se bate spuma se aduaga treptat zaharul, dupa ce s-a batut bine se pun galbenusurile pe rand, esenta si coaja de la lamaie rasa , faina. Se toarna intr-o tava compozitia mai mult de jumate , partea ramasa se amesteca cu cacao, se pune peste compozitia simpla, apoi se aseaza visinele fara samburi. Se da la cuptor 25-30 min pana trece testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

adasev12 1

26.07.2011, 22:26

arata bine si e buna

adry88 1

12.08.2011, 22:01

foarte buna

babi5 1

16.02.2013, 14:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
PRAJITURA "DINTE DE NEGRU"