Prajitura cu visine

de Diana_Maria in Prajituri, 26 Apr 2014 | 940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana faina
  • 1 cescuta mica ulei
  • 1 cana apa rece
  • 1 praf de copt
  • putina sare
  • 1/2 kg visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se separa galbenusurile de albusuri, intr-un vas inalt se bat albusurile spuma. Galbenusurile se bat cu apa rece, praful de copt, zaharul, sarea si uleiul. Amestecam pana se incorporeaza bine uleiul si punem faina in ploaie. Apoi incorporam albusurile cu o lingura de lemn amestecand de jos in sus. Tapetam tava cu ulei si faina si turnam aluatul peste care asezam visinele, apoi punem prajitura in cuptorul incalzit la 180 de grade pentru circa 40 de minute. Cand s-a rumenit scoatem tava si lasam prajitura sa se raceasca 20 de minute. Presaram cu zahar pudra si o taiem romburi sau patrate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Ina 1

26.04.2014, 22:49

bun venit!
Buna prajitura ne-ai adus

Diana_Maria 1

27.04.2014, 07:48

Multumesc

Alexandra Burz 1

27.04.2014, 09:58

Tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ochi de paun