Prajitura cu zmeura

de -Miti- in Prajituri, 26 Oct 2014 | 1780 vizualizari

 

Am reteta asta de la Ruxy si am facut-o de nenumarate ori, o fac si eu , si mama si maruntelele. Multumim, Ruxy!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguri de ulei
  • 6 linguri de iaurt
  • 175 g zahar
  • 200 g faina
  • esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • un varf de cutit de sare
  • un bol cu zmeura (se poate folosi si congelata)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu zmeura:

Preincalzim cuptorul si cernem faina.


Intr-un bol punem ouale, zaharul si esenta de vanilie si le mixam. Alternativ, adaugam uleiul si iaurtul.


Adaugam faina, praful de copt si sarea si amestecam usor.


Tapetam o tava cu ulei si faina si turnam compozitia. Din loc in loc, punem zmeura in mod uniform si dam tava la cuptor cam 45 de minute.


Lasam sa se raceasca si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

26.10.2014, 18:54

O bunatate de prajitura!

elucubratiiculinare 1

27.10.2014, 08:46

nu refuz o bucatica

babi5 1

03.11.2014, 12:22

i

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandişpan cu afine şi vişine