Prajitura cuburi de ciocolata

de noiinbucatarie in Prajituri, 13 Mar 2016 | 1442 vizualizari

 

O prajitura delicioasa, rapida si cu mare succes :) Reteta o gasiti si aici pe site-ul meu http://noiinbucatarie.ro/prajitura-cuburi-de-ciocolata/

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de pandispan
  • 2 plicuri de budinca de ciocolata
  • 700 ml lapte
  • 8 linguri de zahar
  • nuca de cocos
  • 100 g ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cuburi de ciocolata:

Se pregateste budinca: se pun 600 ml lapte la fiert.


100 ml lapte se vor amesteca cu cele doua plicuri de budinca si cu 8 linguri de zahar si se vor adauga peste laptele pus la fiert. Se lasa la foc mic si se amesteca continuu pana cand se ingroasa suficient de mult. Se ia de pe foc, se adauga ciocolata rupta in bucati mici si se amesteca pana cand aceasta se topeste.


Se asambleaza prajitura: se pune o foie de pandispan , apoi o parte din crema si tot asa pana cand terminam foile.


Eu am oprit 2-3 linguri de crema pe care am intins-o deasupra prajiturii. Am presarat nuca de cocos.


Lasam sa se raceasca si portionam.

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi budinca cu orice aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cuburi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

14.03.2016, 16:17

Rocsi 1

14.03.2016, 20:09

Cand suntem in pana de timp, e buna reteta asta

noiinbucatarie 1

14.03.2016, 20:50

Da, asa este!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu lamaie