Prajitura cuburi de ciocolata

de Rahela Velicu in Prajituri, 13 Mar 2016 | 3811 vizualizari

 

O prajitura delicioasa, rapida si cu mare succes :) Reteta o gasiti si aici pe site-ul meu http://noiinbucatarie.ro/prajitura-cuburi-de-ciocolata/

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de pandispan
  • 2 plicuri de budinca de ciocolata
  • 700 ml lapte
  • 8 linguri de zahar
  • nuca de cocos
  • 100 g ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cuburi de ciocolata:

Se pregateste budinca: se pun 600 ml lapte la fiert.

100 ml lapte se vor amesteca cu cele doua plicuri de budinca si cu 8 linguri de zahar si se vor adauga peste laptele pus la fiert. Se lasa la foc mic si se amesteca continuu pana cand se ingroasa suficient de mult. Se ia de pe foc, se adauga ciocolata rupta in bucati mici si se amesteca pana cand aceasta se topeste.

Se asambleaza prajitura: se pune o foie de pandispan , apoi o parte din crema si tot asa pana cand terminam foile.

Eu am oprit 2-3  linguri de crema pe care am intins-o deasupra prajiturii. Am presarat nuca de cocos.

Lasam sa se raceasca si portionam.

TIPS-URI

1

Se poate folosi budinca cu orice aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cuburi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

14.03.2016, 16:17

Rocsi 1

14.03.2016, 20:09

Cand suntem in pana de timp, e buna reteta asta

Rahela Velicu 1

14.03.2016, 20:50

Da, asa este!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de afine