Prajitura de portocale

de Andreea Baraboi in Prajituri, 26 Apr 2014 | 837 vizualizari

 

Cand am musafiri neanuntati aceasta prajitura ma salvat imediat, e foarte usor de facut si nu trebuie sa umblam prea mult la portofel. Este un desert destul de apreciat in familie, o zi placuta tuturor !!

 

INGREDIENTE

  • 1 portocala (coaja si sucul)
  • 170 unt sau margarina la temperatura camerei
  • 4 oua
  • 250 zahar
  • 50 g lapte
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • zahar pudra
  • ciocolata amara sau dulce
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de portocale:

Intr-un recipient mixam zaharul cu ouale pana devine o crema spumoasa, dupa care adaugam coaja de portocala, untul si continuam sa amestecam pana devine si mai spumos.


Adaugam laptele, sucul de portocale si faina si lucram, atentie faina putin cate putin se adauga pentru a nu face cocoloase iar spre final adaugam praful de copt. Se unge tava de copt cu unt sau ulei unde se presoara ceva faina pt a fi siguri ca nu se lipeste, cuptor preincalzit pt 45 minute, foc mediu.


O alta varianta se poate face si cu ciocolata , topim ciocolata si o rasturnam in forme de inimioare sau ce avem si se poate decora. Este ceva tipic de fantezie si cred ca orice femeie are o fantezie bogata!


Se lasa la racit si apoi se poate servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Andreea Baraboi 1

27.04.2014, 17:01

laura_n 1

27.04.2014, 17:49

ai uitat sa treci oua la ingrediente! chiar ma gandeam ca e fara oua reteta

Andreea Baraboi 1

27.04.2014, 19:16

Mersi de atentionare , am modificat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert chec marmorat