Prajitura de post cu magiun si orez expandat

de anca_rm in Prajituri, 21 Dec 2015 | 950 vizualizari

 

O prajitura perfecta pentru perioada de post .
 
Ingredientele sunt masurate cu paharul , deci trebuie sa masurati toate ingredientele cu acelasi pahar cu care masurati primul .
Cred ca nici Mos Craciun nu s-ar supara daca ar fi primit cu asa ceva .  

 

INGREDIENTE

  • -5 linguri ulei
  • -1 pahar Green Sugar sau 1.5 pahare zahar
  • -2 pahare apa mineral
  • -3 pahare faina
  • -3 linguri magiun
  • -1 plic praf de copt
  • -1 lingura cacao
  • Extra : 50 gr orez expandat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu magiun si orez expandat:

Amestecam cu un tel para indulcitorul sau zaharul cu apa pana cand se dizolva .


Adaugam magiunul , uleiul , faina , cacao si praful de opt .


Omogenizam foarte bine si turnam compozitia intr-o tava de 25x30 . Deasupra presaram orez expandat.


Punem tava in cuptorul incins la 180 grade pentru 30-40 minute .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu magiun si orez expandat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

simona72 1

21.12.2015, 14:07

Zamfira 1

21.12.2015, 22:02

Rocsi 1

22.12.2015, 20:44

Chiar imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura tavalita cu nuca de cocos