Prajitura de post cu mere si biscuiti

de ralu_ca in Prajituri, 14 Sep 2014 | 18185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 kg mere
  • 300 g biscuiti petit beure
  • 500 g zahar
  • 4 plicuri budinca de vanilie
  • 1,3 l apa
  • 150 g stafide
  • esenta vanilie
  • scortisoara
  • lichior de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu mere si biscuiti:

Merele le tai in cubulete mici. Se adauga peste apa si zaharul pe care l-am pus la fiert. Se fierb impreuna pana ce merele se inmoaie bine dar sa nu se zdrobeasca de tot. Apoi am dizolvat cele 4 plicuri de budinca in 300ml apa(din cele 1,3 l) si cand merele sunt gata am adaugat praful de budinca dizolvat, lasand sa mai fiarba cateva minute amestecand continuu. Cand este gata am adaugat stafidele care au fost puse la inmuiat in lichior, un strop de sare, esenta de vanilie si scortisoara.


Am asezat biscuitii intr-o forma de tort detasabila, i-am uns cu lichiorul ramas dupa ce am scos stafidele, apoi am asezat un strat de crema cat este inca fierbinte. Asa am procedat pana la final, utimul fiind de crema.

Se lasa sa se raceasca dupa care o tinem la frigider cateva ore, apoi se poate servi.


Delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu mere si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Valclaudia 1

14.09.2014, 22:07

super!!

diaconta 1

16.09.2014, 22:41

reisnaor_2006 1

01.10.2014, 19:19

un deliciu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza cu aluat pufos
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

RETETA RECOMANDATA
Desert cu biscuiti si crema de ciocolata - reteta cu nr. 100