Prajitura de post cu nuca

de iry-gabriela in Prajituri, 3 Dec 2013 | 16935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 linguri de zahar,
  • 12 linguri de ulei,
  • 12 linguri de sifon,
  • o cana de nuca macinata,
  • 16 linguri de faina si un praf de copt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu nuca:

Pentru inceput se dizolva zaharul in sifon dupa care se adauga uleiul.  Apoi se adauga nuca macinata si la final se va adauga faina care a fost amestecata cu praful de copt.  Daca compozitia va iesi mai groasa se va mai adauga 2 linguri de sifon  .  

 Compozitia obtinuta se va pune intr-o tava care a fost unsa cu ulei si tapetata cu faina.   Se va baga la cuptor pentru 25 de minute ,se va scoate si se va lasa la racit .    

Se va pudra cu zahar pudra dupa care se va taia in formele dorite. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem asortat si bezea