prajitura de post cu nuca de cocos

de Lau in Dulciuri, 23 Noi 2011 | 4623 vizualizari

 

by laura adamache,este delicioasa si unsor de facut

 

INGREDIENTE

  • 1 cana fulgi de nujca de cocos
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1 cana apa
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA prajitura de post cu nuca de cocos:

Amestecam nuca de cocos,faina,praful de copt,zaharul


Adaugam apa(sau lapte) si esenta,se amesteca bine


Se tapeteaza o tava cu ulei si faina,se toarna 1/3 din compozitie in restul aduagam cacao,amestecam si adaugam cu lingura peste cea alba.cu o furculita o amestecam.


O lasam sa se raceasca foarte bine in tava,o pudram cu zahar si o proportionam

 
Daca ti-a placut reteta noastra "prajitura de post cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Dana_Retetegg 1

24.11.2011, 22:39

yummi

MIUTA 1

24.11.2011, 23:23

Foarte buna

Lau 1

25.11.2011, 08:19

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Chinezoaica