Desert panna cotta cu mere

de Catalina L in Dulciuri, 20 Dec 2021 | 2964 vizualizari

 

O reteta de desert usor de facut si delicioasa.
 https://www.blogulluicatalina.com/2021/09/panna-cotta-cu-mere-low-carb.html

 

INGREDIENTE

  • 300 ml de lapte
  • 200 ml de smantana lichida
  • 6 lingurite indulcitor natural erithritol (sau zahar)
  • 4 foi de gelatina
  • 4 mere mici
  • 1 ligurita scortisoara pudra
  • 20 gr de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert panna cotta cu mere:

Curatati merele si taiati-le cubulete. Puneti-le la prajit in untul incalzit.  Presarati deasupra 3 lingurite de indulcitor si scortisoara. Amestecati si colorati-le in jur de 8 minute. Puneti foile de gelatina la-nmuiat in apa rece.
Intr-o cratita puneti la-ncalzit smantana cu laptele si 3 lingurite de indulcitor. Cand ajunge la fierbere, luati de pe foc si adaugati gelatina bine scursa. Amestecati. Puneti merele in verine (pastrati un pic pentru decorul final) si varsati deasupra compozitia cu lapte. Lasati sa se raceasca la temperatura ambianta . Dati apoi la rece minimum 3 ore. Cand panna cotta este prinsa, decorati cu restul de fructe si un pic de scortisoara. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert panna cotta cu mere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Balon cu norisori-Teo face 1 an !!!!