Prajitura din "resturi"

de Panacris in Prajituri, 25 Mar 2012 | 4394 vizualizari

 

Mai mereu ramane cate o bucata de chec, negresa, pandispan sau cozonac, si imi pare rau sa o dau la pasari, asa ca o refolosesc si iese ceva bun si delicios.

 

INGREDIENTE

  • chec 300 g
  • praf de budinca de cacao 2 plicuri
  • lapte degresat 800 ml
  • zahar tos 6 linguri
  • zahar vanilinat 2 plicuri
  • peltea de capsuni 200 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din "resturi":

Se prepara budinca conform inidcatiilor de pe plic si se lasa sa se racoreasca. Checul se taie felii, se aseaza un strat intr/o forma de yena, se unge cu peltea de capsuni. Se pune budinca peste stratul de chec, se acopera cu restul de chec. Se lasa la rece cca. 30 de minute. La servire se presara zahar pudra sau se adauga frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din "resturi"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

alba_zori 1

26.03.2012, 19:01

Ce bun este!si eu cateodata fac ceva asemanator pentru micul dejun

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:24

fffffff buna ideea

oana_pisicutza16 1

27.03.2012, 17:08

foarte buna ideea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ORIFLAME ( arabeasca )