prajitura fantezie

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 3 Mar 2010 | 4434 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt blat :
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 esenta de vanilie
  • un pliculet praf de copt
  • un praf de sare
pt crema:
  • o budinca de vanilie
  • 500 ml de lapte
  • 3-4 linguri de zahar
  • 200 ml frisca
  • 2 banane
pt decor:  
  • o banana
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA prajitura fantezie:

se bat albusurile spuma, se adauga zaharul treptat, apoi galbenusurile, dupa care faina, praful de copt si esenta de vanilie, se pune in forma tapetata cu faina si se baga la cuptor pt cc 20 de min, se verifica cu scobitoare.


intre timp facem crema astfel: budinca se pregateste conform instructiunilor de pe pachet, se lasa la racit si se adauga frisca, ceva mai simplu nici ca se putea :D.


dupa ce s-a racit blatul il taiem in 2, punem crema pe primul blat,iar deasupra ei punem bananele taiate rondele, punem si celalat blat peste care ornam cu frisca si banane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "prajitura fantezie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Teo 1

03.03.2010, 21:14

si explicatiile sunt f. concisesi ''executia'' f. rapida ; bravo!

elena1988 1

12.03.2011, 14:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de branza si banane