Prajitura fina

de ralu_ca in Prajituri, 3 Noi 2013 | 16769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 52 piscoturi
  • 500 g mascarpone
  • 7 galbenusuri
  • 250 g zahar
  • 2 fiole esenta vanilie
  • 600 g frisca
  • cafea
  • 100 ml lichior
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura fina:

Intr-un vas am amestecat bine galbenusurile cu zaharul la foc mic, pana ce incepe sa spumeze. Dupa ce s-a racit am adaugat mascarponele si am omogenizat bine.


Crema obtinuta am amestecat-o cu frisca batuta in care am adaugat si esenta. Am trecut fiecare piscot prin cafea amestecata cu lichior si putin zahar (optional) si le-am asezat in tava, apoi jumatate de crema, iar piscoturi insiropate si la sfarsit crema. Deasupra am cernut cacao si am dat la frigider cateva ore.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura fina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

adelaneagoe 1

04.11.2013, 18:13

e tiramisu!! e buna!!

tanyapatap 1

04.11.2013, 21:35

babi5 1

05.11.2013, 15:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mascarpone fara coacere