Prajitura Gaby

de rivka in Prajituri, 20 Aug 2010 | 4610 vizualizari

 

Nu am stiut cum sa-i dau numele asa ca am dat numele acestei prajituri dupa gaby un sufletel drag cu ochi albastrii .

 

INGREDIENTE

BLAT:

  • 3 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri pline vf faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf copt
  • sare

CREMA:

  • 450 grame branza kwark(poate fii inlocuita cu mascarpone)
  • 450 grame visine dulci din conserva
  • 1 pliculet de budinca la rece de vanilie

ORNAT:

  • 4 patratele ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Gaby:

Se bat 3 albusuri cu un praf de sare ca pentru bezea apoi se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana obtinem o crema lucioasa, se adauga galbenusurile si apoi faina amestecata cu praful de copt apoi cacaoa.

Intr-o tava pe hartie de copt(20/20) se toarna aceasta compozitie si se da la cuptorul incalzit la cca 175 grade cca 15-20 minute.

Se face testul cu scobitoarea, se scoate pe un gratar si se lasa la racit.

Se prepara crema , se mixeaza branza kwark (sau mascarpone dupa posibilitati) cu budinca de vanilie la rece pana se intepeneste.Se adauga visnile din conserva si cu o lingura se uniformizeaza compozitia.

Se intinde crema peste blatul rece si deasupra se rade ciocolata cu lapte.Se da prajitura la rece pt cateva ore apoi se portioneaza.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Gaby" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Dana Cristea - pusikmea 1

23.08.2010, 07:32

diaconta 1

26.08.2010, 20:27

daaaaaaaa dulce inspiratia asta cu ochi albastri

pisi 1

30.08.2010, 20:01

arata super sper sa i-mi iese si mie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida, la cana