Prajitura Gaby

de rivka in Prajituri, 20 Aug 2010 | 4741 vizualizari

 

Nu am stiut cum sa-i dau numele asa ca am dat numele acestei prajituri dupa gaby un sufletel drag cu ochi albastrii .

 

INGREDIENTE

BLAT:

  • 3 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri pline vf faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf copt
  • sare

CREMA:

  • 450 grame branza kwark(poate fii inlocuita cu mascarpone)
  • 450 grame visine dulci din conserva
  • 1 pliculet de budinca la rece de vanilie

ORNAT:

  • 4 patratele ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Gaby:

Se bat 3 albusuri cu un praf de sare ca pentru bezea apoi se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana obtinem o crema lucioasa, se adauga galbenusurile si apoi faina amestecata cu praful de copt apoi cacaoa.

Intr-o tava pe hartie de copt(20/20) se toarna aceasta compozitie si se da la cuptorul incalzit la cca 175 grade cca 15-20 minute.

Se face testul cu scobitoarea, se scoate pe un gratar si se lasa la racit.

Se prepara crema , se mixeaza branza kwark (sau mascarpone dupa posibilitati) cu budinca de vanilie la rece pana se intepeneste.Se adauga visnile din conserva si cu o lingura se uniformizeaza compozitia.

Se intinde crema peste blatul rece si deasupra se rade ciocolata cu lapte.Se da prajitura la rece pt cateva ore apoi se portioneaza.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Gaby" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Dana Cristea - pusikmea 1

23.08.2010, 07:32

diaconta 1

26.08.2010, 20:27

daaaaaaaa dulce inspiratia asta cu ochi albastri

pisi 1

30.08.2010, 20:01

arata super sper sa i-mi iese si mie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Blanc