Prajitura in doua culori cu fulgi de ciocolata alba si neagra

de madab in Dulciuri, 9 Iul 2015 | 2818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita cacao
  • Jumatate esenta de vanilie
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri zahar
  • fulgi ciocolata alba
  • fulgi ciocolata neagra amaruie (80%)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura in doua culori cu fulgi de ciocolata alba si neagra:

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se bat spuma cu zaharul, esenta de vanilie si zaharul vanilat. 

Se adauga galbenusurile  cand albusurile sunt batute foarte bine. 

Se amesteca praf de copt cu faina  si se adauga in ploaie peste  compozitia obtinuta si se amesteca usor de sus in jos.

Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.

Din compozitia obtinuta  se pastreaza  putin intr-un bol  iar restul se amesteca cu cacao.

Se toarna in tava compozitia cu cacao  si peste se pune cealalta compozitie .

Se amesteca putin cu o scobitoare  si se pun si fulgii de ciocolata. 

Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pana trece testul cu scobitoarea. 

Cand este gata, se tapeteaza cu zahar pudra.

Se poate servi si calda dar si rece.

Pofta buna! ! ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura in doua culori cu fulgi de ciocolata alba si neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

robert_b 1

10.07.2015, 11:10

*

Rocsi 1

10.07.2015, 20:42

Si pentru mine doua bucatele!

dantes 1

12.07.2015, 10:45

Buna!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - MANDRU MI-S BUCATARAS!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Chocapic