Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Stiu sa fac si dulciuri,le fac foarte rar pentru ca nu are cine sa le "devoreze";nu mai am langa mine nici copii,nici nepoti,sotul are ceva probleme cu diabetul iar eu merg in paralel cu dulciurile de cand sunt;acum am facut prajitura asta pentru ca mi-era dor sa fac ceva dulce.
Galbenusurile se freaca cu 5linguri de zahar,sare si vanilia,amoniacul stins cu otet;
dupa omogenizare,se adauga untul moale,la temperatura camerei,faina si laptele;
se adauga albusurile batute spuma cu restul de zahar,amestecand cu o lingura de lemn sau o spatula;
se toarna in tava cu hartie de copt si se coace la foc mic 50-60min;
dupa ce s-a racit complet se pudreaza cu zahar si se taie.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult