Prajitura "Krem a la Krem"

de Dea_Dea in Prajituri, 4 Sep 2013 | 38331 vizualizari

 

O prajitura foarte buna !

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 1 plic Creme Ole de ciocolata
  • CREMA
  • 200 ml lapte rece
  • 200 ml frisca
  • 1 plic Creme Ole de vanilie
  • GLAZURA
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri apa
  • 100 gr unt
  • 100 gr ciocolata
  • 1 lingura de rom
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Krem a la Krem":

Blat:


Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin ca o bezea. Se adauga galbenusurile , se omogenizeaza , iar la final plicul de Creme Ole. Se pune in tava cu hartie de copt (20x30), se da la cuptor 20-25 minute. Se scoate si se lasa la racit.


Crema:


Laptele , frisca si plicul de Creme Ole, se bat impreuna.


Glazura:


Se pun in ibric la topit pe abur, se lasa 1-2 minute la racit.


Asamblare:


Se pune blatul pe un platou, se pune crema si se glazureaza.

 

TIPS-URI

1

In reteta de crema se pun 2 linguri de coniac, dar cum n-am avut eu am pus rom.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Krem a la Krem"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

diaconta 1

04.09.2013, 22:36

o prajitura care-mi place

Dea_Dea 1

04.09.2013, 22:53

RuxyRux 1

04.09.2013, 22:55

E o prajitura minunata...o faceam atat de des inainte...insa a trebuit sa renunt...am alergie la prafurile din crema la rece ...o iubeam pur si simplu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Valurile Dunarii