Prajitura magica

de madi_marin in Prajituri, 30 Dec 2010 | 7233 vizualizari

 

Reteta preluata de pe site-ul ,,www.e-retete.ro,,

 

INGREDIENTE

  • 110 g unt topit sau margarina
  • 140 g pesmet de biscuiti
  • 65 g nuca de cocos alba sau colorata
  • 170 g ciocolata rasa mare
  • 100 g nuca maruntita
  • 400 ml lapte condensat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura magica:

Intr-o tava cu dimensiunea 17/25 cm( se poate sa fie si 20/20 cm) se pun ingredientele in ordinea din lista. Straturile se pot nivela cu o lingura daca e nevoie.


Se coace cam 30-35 de minute la foc potrivit.


Se taie numai dupa racirea completa, de preferat a doua zi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura magica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

gaby_duceag 1

09.01.2011, 16:25

Acum am citit comentariile, c-ai zis ca e dulce. A mea nu a fost. Eu am facut laptele condensat acasa din doua cesti lapte praf+o ceasca zahar pudra, 60 gr unt si 150 ml apa fierbinte. A fost perfecta.

madi_marin 1

10.01.2011, 09:29

gaby....ma bucur mult ca a fost buna praji.... a mea a fost dulce tare...si eu tot in casa am facut laptele condensat...dar a iesit de faceai diabet instantaneu..... o sa fac si dupa reteta ta....

zgitia 1

27.08.2011, 21:29

Delicioasa si simplu de facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca si cafea