Prajitura marmorata cu budinca

de angyb in Prajituri, 21 Noi 2012 | 2397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • 50 ml ulei
  • 1 plic de drojdie pt.dulciuri(praf de copt)
  • 2 linguri de cacao
  • 500 ml lapte
  • 1 plic de budinca de vanilie
  • 2 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura marmorata cu budinca:

Pentru inceput pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic si o lasam sa sa raceasca acoperita cu o folie alimentara.


Separam albusurile de galbenusuri.


Batem spuma albusurile dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand devine tari ca si la bezea.Adaugam galbenusurile ,uleiul ,faina alba,drojdia si cacao amestecand mereu.


Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt iar cu ajutorul unei linguri punem gramajoare de budinca.


Dam tava la cuptor preincalzit 35-40 de minute pana cand trece testul cu scobitoarea.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura marmorata cu budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

21.11.2012, 19:24

Mmmm ce imi place

angyb 1

21.11.2012, 20:18

Multumesc la toata lumea

mamaieelena 1

21.11.2012, 21:28

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu budinca si prune