Prajitura marmorata cu ricotta

de angyb in Prajituri, 29 Apr 2013 | 4057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • 3 linguri de ulei
  • 2 lingurite drojdie pt.dulciuri
  • 2 linguri de cacao
  • 250g ricotta
  • 100g crema de branza
  • 1 ou
  • 1 lingurita drojdie dulciuri
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura marmorata cu ricotta:

Separam albusurile de galbenusuri.Batem spuma albusurile cu un praf de sare dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand devin tari ca si la bezea.Adaugam galbenusurile uleiul ,faina alba ,cacao si 2 lingurite de cacao si amestecam bine cu miscari de sus in jos.Turnam compozitia intr-o tava cu fundul detasabil tapetata cu hartie de copt.

Separat amestecam ricotta cu crema de branza ,un ou,zahar ,faina si o lingurita de drojdie. Cu ajutorul unei linguri adaugam peste blatul de cacao.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ 35 de minute pana cand trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura marmorata cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

angyb 1

29.04.2013, 18:37

Multumesc mult ma bucur ca va place

Rocsi 1

29.04.2013, 20:33

Ce bunaaaa

Sim0na 1

30.04.2013, 11:42

tare buna o fi..

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Mini brânzoici