Prajitura marmorata cu ricotta

de angyb in Prajituri, 29 Apr 2013 | 2801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • 3 linguri de ulei
  • 2 lingurite drojdie pt.dulciuri
  • 2 linguri de cacao
  • 250g ricotta
  • 100g crema de branza
  • 1 ou
  • 1 lingurita drojdie dulciuri
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura marmorata cu ricotta:

Separam albusurile de galbenusuri.Batem spuma albusurile cu un praf de sare dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand devin tari ca si la bezea.Adaugam galbenusurile uleiul ,faina alba ,cacao si 2 lingurite de cacao si amestecam bine cu miscari de sus in jos.Turnam compozitia intr-o tava cu fundul detasabil tapetata cu hartie de copt.


Separat amestecam ricotta cu crema de branza ,un ou,zahar ,faina si o lingurita de drojdie. Cu ajutorul unei linguri adaugam peste blatul de cacao.


Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ 35 de minute pana cand trece testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura marmorata cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

angyb 1

29.04.2013, 18:37

Multumesc mult ma bucur ca va place

Rocsi 1

29.04.2013, 20:33

Ce bunaaaa

Sim0na 1

30.04.2013, 11:42

tare buna o fi..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

RETETA RECOMANDATA
Inimioare cu ciocolata si branza dulce