Prajitura Milch Schnitte

de Anamaria Cook in Dulciuri, 5 Sep 2013 | 6385 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru Blat:

  • 4 oua
  • 80 g zahar
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • 2 linguri gris
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri miere
  • 1 lingurita praf de copt
  • 20 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • un praf de sare

Pentru Crema:

  • 200 ml lapte condensat
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 6 g gelatina
  • 1 lingura miere
  • esenta de vanilie
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Milch Schnitte:

BLAT:



Separati ouale si mixati galbenusurile cu zaharul pana ce se albesc si isi tripleaza volumul. Amestecati faina, grisul, praful de copt si cacao. Amestecati galbenusurile cu laptele, uleiul si mierea apoi incorporati faina pana ce obtineti o compozitie omogena. Mixati albusurile cu un praf de sare pana ce devin pufoase. Tapetati cu hartie de copt doua forme rotunde cu baza detasabile. Incorporati albusurile in compozitia de prajitura si turnati amestecul in cele doua forme de prajitura. Coaceti in cuptorul incins la 160C/ gaz 4 pentru 15 minute sau pana trece testul scobitorii.



CREMA:



Amestecati laptele condensat cu 50 ml lapte. Puneti restul de lapte si gelatina intr-o cratita pe foc mic pana ce aceasta se dizolva. Amestecati laptele condensat cu gelatina, esenta de vanilie si mierea. Mixati frisca, adaugati crema de lapte condensat si amestecati pana ce se omogenizeaza. Acoperiti vasul cu folie alimentara si dati la frigider pentru 30 de minute sau pana ce incepe sa se inchege. Taiati blaturile pe jumatate si puneti crema inchegata intre cele doua felii. Puteti forma un tort din cele doua blaturi sau 4 blaturi daca le taiati pe jumatate. Eu am facut doua mini tortulete. Lasati la frigider pentru cel putin 2-3 ore.



POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Milch Schnitte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diaconta 1

05.09.2013, 20:39

Bine ai revenit bun dulce ai facut

T I M E A 1

05.09.2013, 21:40

Rocsi 1

05.09.2013, 22:21

O prajitura delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Milch Schnitte