Prajitura Negresa

de soryna1981 in Prajituri, 14 Feb 2012 | 5200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • S-a luat orientativ ca masura, un pahar de 250 ml  
  • 1 ou  
  • un pahar zahar  
  • jumatate de pahar de ulei  
  • un pahar lapte(sa nu fie foarte rece) 
  • 3 linguri de dulceata(eu am folosit de visine)
  • 2 linguri pline de cacao
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins cu cateva picaturi zeama de lamaie  
  • 2 pahare de faina  
  • nuci taiate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Negresa:

Se freaca oul cu zaharul si cacao,se adauga uleiul.Se pune si laptele cate putin,dulceata,faina si bicarbonatul. Se da la cuptor la 180 grade pentru 30-35 de minute!

Cand este gata, se raceste si se poate pudra sau orna dupa preferinta.Eu am mai avut sirop caramel l-am incalzit si turnat pe toata suprafata prajiturii, apoi m-am jucat cu putina frisca:)

TIPS-URI

1

se poate pune orice tip de dulceata, dar nu gem , deoarece acesta este mai subtire decat dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Ubulika 1

15.02.2012, 10:02

soryna1981 1

15.02.2012, 12:14

Mersi la toate.....eram in timp de criza asa ca, nu am stat sa ornez cine stie cum, nu a fost bine scoasa din cuptor ca deja era"dorita"asa calda

violetta_miza 1

18.02.2012, 17:24

mie imi place cum arata ma duc si fac si eu spr sa imiiasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu mere
  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresă cu sos de cafea