Prajitura Negresa

de soryna1981 in Prajituri, 14 Feb 2012 | 3953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • S-a luat orientativ ca masura, un pahar de 250 ml  
  • 1 ou  
  • un pahar zahar  
  • jumatate de pahar de ulei  
  • un pahar lapte(sa nu fie foarte rece) 
  • 3 linguri de dulceata(eu am folosit de visine)
  • 2 linguri pline de cacao
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins cu cateva picaturi zeama de lamaie  
  • 2 pahare de faina  
  • nuci taiate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Negresa:

Se freaca oul cu zaharul si cacao,se adauga uleiul.Se pune si laptele cate putin,dulceata,faina si bicarbonatul. Se da la cuptor la 180 grade pentru 30-35 de minute!


Cand este gata, se raceste si se poate pudra sau orna dupa preferinta.Eu am mai avut sirop caramel l-am incalzit si turnat pe toata suprafata prajiturii, apoi m-am jucat cu putina frisca:)

 

TIPS-URI

1

se poate pune orice tip de dulceata, dar nu gem , deoarece acesta este mai subtire decat dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Ubulika 1

15.02.2012, 10:02

soryna1981 1

15.02.2012, 12:14

Mersi la toate.....eram in timp de criza asa ca, nu am stat sa ornez cine stie cum, nu a fost bine scoasa din cuptor ca deja era"dorita"asa calda

violetta_miza 1

18.02.2012, 17:24

mie imi place cum arata ma duc si fac si eu spr sa imiiasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Negresa pufoasa