Prajitura pentru cafea

de ianculubita in Prajituri, 9 Ian 2013 | 1618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu unt moale
  • 2 cani cu zahar
  • 3 oua
  • 1 cana smantana
  • 2 cani faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 100 g fulgi de migdale
  • 1 borcan cu gem
  • 1 esenta de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pentru cafea:

Intr-un bol se freaca untul cu zahar pana devine cremos, se adauga ouale pe rand, apoi smantana, esenta si faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul;


Intr-o forma de guguluf se pune jumatate din aluat, se presara migdale, jumatate din gem, se acopera cu restul de aluat, restul de gem, deasupra restul de migdale si se da la cuptor 50-60 minute. Dupa ce s-a racit se scoate din forma si se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pentru cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bunica 1

09.01.2013, 21:47

Ooooo bine ai revenit!

Dana_Retetegg 1

09.01.2013, 22:45

ianculubita 1

10.01.2013, 17:45

Multumesc bunica,bine v-am regasit sanatoase!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec cu migdale prajite si ciocolata