Prajitura pufoasa cu caise

de alilianaa in Prajituri, 14 Ian 2014 | 8192 vizualizari

 

Cand ti-e pofta de ceva dulce, te folosesti de ce ai prin casa si ceva-ceva iese..

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 7 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri amidon
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • razatura de lamaie
  • cca 250 g caise despicate congelate
  • zahar vanilat
  • 5 linguri apa
  • 5 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu caise:

Pentru inceput scoatem caisele in congelator. Le lasam de dezghetat impreuna cu zahar pudra.


Separa ouale. Bate albusurile spuma cu un praf de sare si zahar pus lingura cu lingura pana ajunge la o bezea. Amesteca galbenusurile cu apa si uleiul si adauga-le albusurilor. mixeaza. Scoate telurile si adauga partea uscata ( faina, amidon, praf de copt) lingura cu lingura. Amesteca cu o lingura de lemn de jos in sus. Adauga razatura de lamaie si un praf de zahar vanilat. Pregateste o tava dreptunghiulara ( tapeteaza cu unt si foaie de copt) pune compozitia, adauga caisele uniform in compozitie si pune-o la copt pentru 30-40 minute. Incerci cu scobitoarea daca este copt. Se scoate si se pune la rece.


Se pudreaza cu zahar vanilat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

alilianaa 1

16.01.2014, 08:27

Laura

MIUTA 1

16.01.2014, 13:02

reisnaor_2006 1

30.03.2015, 12:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu cirese