Prajitura pufoasa cu caise

de alilianaa in Prajituri, 14 Ian 2014 | 9131 vizualizari

 

Cand ti-e pofta de ceva dulce, te folosesti de ce ai prin casa si ceva-ceva iese..

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 7 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri amidon
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • razatura de lamaie
  • cca 250 g caise despicate congelate
  • zahar vanilat
  • 5 linguri apa
  • 5 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu caise:

Pentru inceput scoatem caisele in congelator. Le lasam de dezghetat impreuna cu zahar pudra.


Separa ouale. Bate albusurile spuma cu un praf de sare si zahar pus lingura cu lingura pana ajunge la o bezea. Amesteca galbenusurile cu apa si uleiul si adauga-le albusurilor. Mixeaza. Scoate telurile si adauga partea uscata ( faina, amidon, praf de copt) lingura cu lingura. Amesteca cu o lingura de lemn de jos in sus. Adauga razatura de lamaie si un praf de zahar vanilat. Pregateste o tava dreptunghiulara ( tapeteaza cu unt si foaie de copt) pune compozitia, adauga caisele uniform in compozitie si pune-o la copt pentru 30-40 minute. Incerci cu scobitoarea daca este copt. Se scoate si se pune la rece.


Se pudreaza cu zahar vanilat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

alilianaa 1

16.01.2014, 08:27

Laura

MIUTA 1

16.01.2014, 13:02

reisnaor_2006 1

30.03.2015, 12:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune