Prajitura rasturnata cu piersici

de T I M E A in Prajituri, 21 Aug 2016 | 1165 vizualizari

 

Va aduc inca o prajitura simpla cu fructe de vara dar pe care o puteti face si in alt anotimp mai ales daca puneti fructe la congelator. Am ales varianta cu cacao a blatului si impreuna cu piersicile parfumate a rezultat o prajitura delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • un varf de sare
  • 6 linguri zahar brut
  • 200 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 300 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 5 piersici
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri zahar brut
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rasturnata cu piersici:

Mixam ouale intregi cu un varf de sare si cu zaharul brut, pana isi dubleaza volumul.


Adaugam laptele si uleiul si mixam dupa fiecare.


Incorporam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa, folosind un tel.


Ungem o tava de aprx 22/30 cm cu unt si asezam pe fundul tavii piersicile spalate si taiate cubulete. Presaram peste piersici 2 linguri de zahar brut.


Turnam aluatul peste fructe si dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade, timp de 35 de minute.


Scoatem tava din cuptor si dupa ce s-a racit, rasturnam cu grija prajitura pe un platou.


Se poate pudra cu zahar pudra la final.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rasturnata cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

noiinbucatarie 1

22.08.2016, 12:41

Meea 1

22.08.2016, 17:23

Delicioasa ❤

Rocsi 1

22.08.2016, 19:56

Stiu ca este foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Placinta insiropata, cu piersici