Prajitura ,,reciclata''

de Alinutza80 in Prajituri, 16 Iul 2013 | 1500 vizualizari

 

Cum mai mi-a ramas o jumatate de chec pe care nu mai vrea sa il mai manance nimeni,m-am gandit sa fac ceva cu el ca sa il terminam asa ca a iesit o prajitura delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • O jumatate de chec
  • 1 cutie compot de piersici
  • 1 budinca de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ,,reciclata'':

Checul se taie in felii, budinca se prepara conform indicatiilor de pe plic si se lasa la racit. Piersicile se scot si se taie feliute.


Intr-un castron se pune folie alimentara, in care se aseaza un strat de chec, se insiropeaza cu compot, apoi se pune budinca, peste care se aseaza feliutele de piersica si pe urma se pune restul de chec, care se insiropeaza iar cu compot.


Se acopera cu folia si se baga la frigider penru cateva ore. Cand se scoate se desface folia si se rastoarna pe un platou.


Se poate servii cu frisca sau simpla.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ,,reciclata''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Cris2711 1

16.07.2013, 20:19

delicios recycling-ul asta

Rocsi 1

16.07.2013, 20:51

Bunnn

Alinutza80 1

16.07.2013, 21:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu blat de post cu budinca si jeleu